Persondatapolitikk

Biopeiser-Shop respekterer alle forespørsler om konfidensialitet av personlig informasjon som gis online eller gjennom andre midler med oss. Vi er klar over behovet for passende beskyttelse og korrekt behandling av all personlig informasjon vi mottar. Hensikten med personvernreglene er å forklare hvordan vi samler inn, beskytter og bruker personlig informasjon.

Biopeiser-Shop og personopplysninger

Individuell informasjon

Personlig informasjon dekker all informasjon som kan brukes til å identifisere en person, inkludert, men ikke begrenset til, for- og etternavn, alder, kjønn, hjemmeadresse eller annen fysisk adresse, e-postadresse eller annen kontaktinformasjon, uansett om de forholder seg til deres private bolig eller arbeidsplass.

Når vi behandler informasjonen din, overholder vi alltid gjeldende personvernregler. I noen tilfeller uttaler norsk eller EU-lov at vi kan behandle dine personopplysninger. For eksempel må vi lagre adressen og navnet du oppga.

 

Hvilken personlig informasjon samler vi inn og behandler?

Du kan gå inn på www.biopejs-shop.dk uten å fortelle oss hvem du er eller på annen måte gi personlig informasjon om deg selv. Vi registrerer derfor ingen personlig informasjon med mindre du uttrykkelig har samtykket til å gjøre det.

Vi trenger imidlertid visse personopplysninger for å kunne handle og levere varer til deg.

Vi samler inn og behandler informasjon om deg når du registrerer deg med: 

  • For- og etternavn
  • Firmanavn og CVR-nr.
  • Adresse
  • Telefon
  • E-post adresse
  • Oppgir kontoinformasjon når du betaler en fordring
  • Oppretter din brukerkonto hos oss (forretningskunder) for å handle med oss
  • Kjøper varer gjennom vår nettbutikk, telefon eller postkontakt til salgsavdelingen.
  • Send en forespørsel, klage eller gi oss tilbakemelding, hvis du gir oss personlig informasjon gjennom nettstedet eller andre kanaler.

Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon fra tredjepartene om kundene.

Biopeiser-shop bruker Mobile Pay og forskjellige betalingskort for å håndtere nettkjøp, og vi lagrer ikke informasjon om betalingsmetoder som kredittkortnummer, bankkontonummer eller lignende.

 

Hva vi bruker din personopplysning til

Biopeiser-shop behandler din personlige informasjon for å oppfylle en kontrakt som du er en del av, eller for å inngå en kontrakt på forespørsel.

For deg betyr dette at vi behandler din personlige informasjon fordi du har kontaktet oss for å gjøre forretninger med oss. Vi behandler også din personlige informasjon for å oppfylle vår del av avtalen når vi har handlet sammen.

For eksempel bruker vi navn, telefonnummer og adresse når du har bestilt varer som skal leveres til deg.

I tillegg behandler vi dine personopplysninger hvis Biopeiser-Shop har en juridisk plikt til å gjøre det, eller hvis du har gitt ditt samtykke til behandlingen.

 

Hvem avslører vi personlig informasjon til?

 Personlig informasjon gitt på www.biopejs-shop.dk blir bare avslørt til:

  • Utvalgte og pålitelige tredjeparter som kan bruke dine personopplysninger til å levere varer du har bestilt - for eksempel en ekstern transportør
  • Andre mottakere, når det kreves av loven, er pliktig til å røpe personlig informasjon.
  • Offentliggjøring til registre eller offentlige myndigheter med det formål å forfølge overgrep eller svindel mot Biopeiser-Shop.

For å videreutvikle og forbedre nettstedet vårt, holder vi statistikk over hvordan besøkende bruker sidene. Statistikken brukes bare i oppsummert form, for eksempel for å se hvilke sider kundene våre bruker mest.

Vi bruker Google Analytics for å samle inn besøksstatistikk og videreformidle IP-adresser til Google Analystics. Denne overføringen er kryptert. Bortsett fra tilfellene beskrevet over, røper ikke Biopeiser-Shop data om den enkelte kundes bruk av www.cc-trading.dk til tredjepart.

Vi bruker kun databehandlere i EU eller land som kan gi din informasjon tilstrekkelig beskyttelse. Disse behandler informasjon utelukkende på våre vegne og kan ikke bruke den til dine egne formål. Databehandlerens forpliktelser er sikret ved en databehandleravtale.

 

Hvor blir personopplysningene dine lagret?

Personopplysningene lagres på servere i Danmark. Vi lagrer ikke all kundeinformasjon kryptert. Data kan ikke nås uten kryptert tilkobling. Kundeinformasjon er kryptert i tilfeller der gjeldende lov tilsier det. Vi vil bare oppbevare personopplysninger så lenge som nødvendig for formålene nevnt ovenfor.

 

Når blir informasjonen din slettet?

Vi registrerer personlig informasjon, og informasjonen lagres i det tidsrommet loven tillater det. Vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendig. Perioden avhenger av informasjonen og bakgrunnen for lagringen. Derfor er det ikke mulig å spesifisere en generell tidsramme for når informasjon blir slettet. Av lovmessige årsaker oppbevarer vi noe informasjon i 5 år.

 

Tilgang til informasjon

Du har rett til å bli fortalt hvilken personlig informasjon vi behandler om deg. Du kan også når som helst innvende mot utlevering av informasjonen. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til å behandle informasjon om deg. Hvis informasjonen som behandles om deg er uriktig, har du rett til å be om at den blir korrigert eller slettet.

Hvis du har spørsmål om ovennevnte, vennligst skriv til oss på info@cc-trading.dk. Hvis du ønsker å klage på behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på info@cc-trading.dk. Du har også muligheten til å kontakte Datatilsynet.

Cookies

I tillegg til informasjonen du oppgir selv i forbindelse med kjøp, bruker Biopeiser-Shop cookies. Cookies er digitale informasjonspakker som nettstedet lagrer på harddisken din. Cookies som brukes identifiserer ikke den enkelte bruker, men brukerens terminalutstyr, f.eks. PC og mobiltelefon. En cookie er ikke et program og inneholder ikke virus.

Cookies brukes til å forbedre nettstedets tjeneste. Bruken av cookies skader ikke sikkerheten din når du bruker nettstedet. Les mer om cookies her.

 

Publisher

Nettstedet eies og publiseres av CC-Trading ApS

Biopeiser-shop v / CC-Trading ApS

Hadsundvej 70

9000 Aalborg

Danmark

Telefon: 25946025

Mail: info@biopejs-shop.dk